2011. december 21., szerda

Hull a hó és hózik... The Audi Quattro supports the this year's winter

Végre megjött az idei hó, és remélem marad is egy darabig. Na lássuk csak, mivel megyünk fel a hegy tetejére, ha nincsen kedvünk sétálni?


Ugye ugye, nem is volt kérdéses  :)

De ha nincsen hegy, egy kis fickándozásra sík úton is alkalmat lehet keríteni. Lássunk belőle ízelítőt.


Kis történet, tavalyról.
Reggelre friss hó, az autó alja fölé ér (kb 20cm+ - amit még odatolt a hókotró). Mindenki lelkesen kotorja a havat, hogy útjára tudjon indulni. Az út túl oldalán a kis bolthoz teherautó érkezik, de nem tud a padkán felállni. Mondom srácoknak, mindjárt kiállok, a helyemre betolatnak, és a száraz aszfaltról lendületet kapva fel fognak tudni menni. Gáz padlóig, kerék pörög, rakodó is tolja az autót, és közben köszöni a lehetőséget, de mire kiásom az autót, addigra, gondolják megoldják. Én első ablak lesöpör, autóba beül, indít, gáz és a kocsi át is ugrat a kis hófalon. Rakodó kérdezi Quattro? Mondom ja. Mondja így könnyű. A tükörben még láttam, ahogy a helyemre tolatva a száraz aszfaltról a teherautó fel tudott hajtani a padkára...

Háttérnek.

Na jó, míg meg nem sértődik. Szóval a kis  Millennium Falcon-nal is kerültem közel a hófödte természethez, és neki sem okozott gondot megoldani a problémát!


Azért kiásni ki kellett... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése